Szegedi Tudomnyegyetem - Szerves Kmia Tanszk
 
 
2024. április 14., vasárnap
 
 
Címlap
Munkatársak
Fogadóórák
Oktatás
Kutatás
TDK
Történet
Kapcsolatok
Képgalériák
Linkek
Alapítvány
 Honlap statisztika

 Összes látogatás:95919
 Összes oldal:528146
Alapítvány

 

A SZEGEDI IFJÚ SZERVES KÉMIKUSOK TÁMOGATÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNY célja a szegedi felsőoktatási intézményekben folyó szerves kémiai diákköri munka és a PhD fokozat megszerzéséig történő tudományos kutatómunka elősegítése, ezen keresztül pedig a szegedi szerves kémia fejlesztése. Az Alapítvány ennek érdekében díjazni kívánja az ezen a területen kiemelkedő tudományos munkát végző fiatalokat, valamint támogatást nyújt hallgatók és ifjú szerves kémikusok szakmai fejlődését szolgáló hazai és nemzetközi tudományos rendezvényeken történő részvételhez. A Kuratórium támogatást írásbeli kérelemre vagy saját kezdeményezésre nyújt.

Úgy gondoljuk, hogy – bár célunk elsősorban és közvetlenül a fiatal szerves kémikusok támogatása – az Alapítvány által nyújtott elismerés hozzájárulhat a kémia oktatás és tágabb értelemben a kémia és a vegyipar az utóbbi időkben megkopott hírnevének és megbecsülésének helyreállításához is.

A fenti célok megvalósítása érdekében az Alapítvány köszönettel veszi magánszemélyek, intézmények és egyéb társaságok erkölcsi és anyagi támogatását.

aláírások

Dr. Fülöp Ferenc Dr. Hermecz István
a MTA levelező tagja a MTA levelező tagja
alapítók

 

Az alapítvány tudományos előadóülései

Képek a 2011-es előadóülésről

Alapító okirat

Konferencia részvétel támogatására vonatkozó szabályzat

Rendelkező nyilatkozat a személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról

Támogatóink

2012. évi számviteli beszámoló

Elérhetőség

Dr. Molnár Árpád – elnök: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Dr. Szöllősi György – titkár: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Postacím: 6720 Szeged, Dóm tér 8.